Başkan Hikmet ÖZÜAĞ yeni yıl için bir mesaj yayımladı.

• 30.12.2019
Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle, yeni yılınız kutlu olsun.
Başkan Hikmet ÖZÜAĞ yeni yıl için bir mesaj yayımladı.

Değerli Hemşehrilerim;

Acısıyla tatlısıyla yeni bir yıla girerken dokuz aylık dönemimizde siz değerli hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Amacımız bu şirin ve güzel ilçemizi en kısa zamanda hak ettiği konuma getirebilmek. Bu doğrultuda çok çalışarak hızlı bir şekilde emin adımlarla ilerliyoruz. 2020 yılı hepimizin çok daha yoğun olduğu bir hizmet yılı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle güzel ilçemizin güzel insanlarına daha iyi hizmet verebilmemize, birlik ve beraberliğimize vesile olması dileğiyle siz değerli hemşehrilerimin yeni yılını tebrik eder, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

BAŞKAN

Hikmet ÖZÜAĞ